Coaching


COACHING: HET JUISTE DUWTJE IN DE RUG

 

magicCoaching is een krachtig middel om bij te dragen aan de ontwikkeling van mens en organisatie. Het geeft vaak net dat extra inzicht dat ontbreekt. Of dat duwtje in de rug dat nodig is voor succes.

 

 

Organisatiecoaching
Organisatiecoaching kan worden ingezet bij een breed scala aan vraagstukken, problemen en uitdagingen. Een coachingstraject in een organisatie kan starten met executive coaching van jou als initiator en besluitvormer. Van daaruit, en gericht op de doelen waar je naartoe wilt, worden vervolgens een of meerdere coachingstrajecten ingezet. Desgewenst op managementniveau, teamniveau of individueel.

Incompany of op locatie
Ons incompany traject sluit optimaal aan op de ontwikkelingsbehoefte binnen je organisatie. De ontwikkeling van jouw medewerkers en organisatie staat centraal en de context van de eigen werkomgeving is uitgangspunt.

Een executive en/of managementcoachingstraject van meerdere dagen wordt geheel verzorgd en vindt plaats op een prachtige locatie in Nederland of het buitenland.

Persoonlijke coaching
Heb je te maken met veranderingen in je werk of persoonlijke leven? Wil je graag vooruit maar heb je het gevoel stil te staan? Voel je dat het tijd is voor verdieping maar weet je niet waar je moet beginnen? Coaching kan je verder helpen. Een coachingstraject vergroot je zelfkennis en zelfvertrouwen. De Curve biedt ondersteuning bij het realiseren van je doelen, het aangaan van een uitdaging of het oplossen van een probleem.

 

Als coach geef ik jou en je organisatie graag dat juiste duwtje in de rug. Schroom dus niet om vrijblijvend contact met me op te nemen.