Testimonials


In mijn carrière ben ik al regelmatig inspirerende mensen tegengekomen. Mensen die uitblinken in hun vak, een vernieuwende visie hebben; kortom professionals die me hebben weten te prikkelen.

Marcel is voor mij echter zoveel meer dan een inspirator; hij raakt je en zorgt voor transformatie in de meest positieve zin van het woord. Marcel weet je op te pakken, boven jezelf uit te laten stijgen. Met vertrouwen, geduld, een luisterend oor en oprecht advies laat hij je als persoon groeien. Zowel zakelijk als privé.

Marcel’s grote kracht is dat hij de mens in het zakelijke speelveld te allen tijde centraal weet te stellen, zonder dat het soft en gezapig wordt. Zo zal hij je -indien nodig- eerlijk wijzen op je aandachtspunten. En dat altijd op een opbouwende, rechtvaardige manier.

Hij is een verbinder die individuen laat ontplooien, teams laat excelleren, organisaties laat floreren. Zijn scherpe geest daagt je continu uit om diverse invalshoeken te bekijken en je te verdiepen in de behoeften van anderen.
Niet zelden doet hij dat met humor en originele metaforen, anekdotes en inzichten.

Waar anderen wellicht zouden vervallen in een bepaalde mate van “zweverigheid” blijft Marcel met beide benen op de grond. Naast coach en collega was en is Marcel dan ook een ontzettend plezierig, humorvol persoon die ieder gesprek, iedere ontmoeting weet te verbijzonderen.

Marcel is een onmisbare aanwinst voor iedere organisatie die menselijk kapitaal als belangrijkste goed ziet. Belangrijker nog: ieder mens zou ik een Marcel gunnen!”

Kees Suijkerbuijk

 

“Met zijn veelzijdige competenties als coach heeft Marcel mij uitstekend geholpen een loopbaanswitch te maken. Met zijn open geest, humor en kritische vragen is het mij gelukt mijn persoonlijke loopbaanpad te vinden. Een bijzonder proces waarbij vertrouwen en efficientie centraal hebben gestaan. Marcel bedankt voor deze levensveranderende ervaring!”

Jessica Egelie

 

“Toen bij ons de vraag “Zijn we goed bezig? En willen we hier nog mee verder?” steeds vaker op kwam, hebben we de Curve benaderd om ons te helpen deze vragen te beantwoorden. Marcel voelde naadloos aan waar de pijnpunten bij ons, zowel zakelijk als persoonlijk, lagen. En wist ons in enkele gesprekken te voorzien van een duidelijke organisatiestructuur, een hernieuwde visie en veel lol in ons werk.”

Joost van der Steen

 

Marcel is in staat om de filosofie van de organisatie in zijn trainingen/coachingen mee te nemen en weet op een positieve manier medewerkers te motiveren zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en de betrokkenheid bij de organisatie weten te vergroten.

Ton Hartemink